Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Royal Jordanian suspendă 5 zboruri spre Europa şi Golf

0 320

Se pare că tot mai multe companii aeriene suferă din cauza creşterii preţului la carburant. Royal Jordanian a decis să suspende 5 zboruri spre Europa din Golf din cauza preţului la combustibil şi o scădere traficului de pasageri.

În următoarele 2 luni, vor fi suspendate vânzările de bilete spre Bruxelles, Munchen şi oraşul Emirate de Al-Ain. Alte 2 zboruri vor fi anulate mai târziu. Oficialii Royal Jordanian au declarat că în 2011 s-au cheltui cu 44% mai mulţi bani pe costibil, în timp ce preţul biletelor a crescut cu doar 20%.

Plus că europenii nu mai sunt interesaţi de a vizita zona Iordaniei. Acest lucru a dus la anularea a peste 1300 de zboruri în 2011, toate erau operate de Royal Jordanian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.