blank

Cină romantică la bordul aeronavei Concorde

0 778

Concorde a fost un avion supersonic de pasageri. A fost rezultatul unui tratat guvernamental încheiat între guvernul francez și britanic, combinând eforturile companiilor Aérospatiale și British Aircraft Corporation. Avea viteză de croazieră de 2,04 Mach (2,200 km/h) pentru un consum de combustibil optim (rezistență supersonică minimă).

Air France și British Airways au fost singurele companii aeriene care au avut în dotare acest tip de aeronava. Unul dintre acestea este parcat pe aeroportul din Manchester, are reg-ul G-BOAC şi se află sub tutela British Airways.

Aşa că anul aceasta compania aeriana s-a gândit la ceva inedit. British Airways a lansat o licitație caritabilă şi oferă ca premiu o cină de Valentine’s Day la bordul unui Concorde! Cuplul de îndrăgostiţi câştigător va avea parte de o întâmpinare pe covor roşu, petale de flori, şampanie şi un meniu compus din 3 feluri alese de un bucătar cu renume.

Doritorii trebuie să trimită un email la [email protected] înainte de ora 23.59 din 12 februarie şi să menţioneze oferta pentru această cină. Prețul de plecare este de 500 de lire, iar câștigătorul va fi anunțat pe 13 februarie. Toate încasările în urma licitației vor merge la „Flying Start”, parteneriatul caritabil British Airways în colaborare cu Comic Relief.

Leave A Reply

Your email address will not be published.