blankblank

Românii, cu gândul la vară: Good for Early Booking

Vânzări cu 20% mai mari pentru vacanţe early booking în 2017!

0 944

Un studiu ne prezintă câteva statistici despre preferințele românilor cu privire la vacanța de vară. Tot mai mulți români profită de perioada de early booking și îşi cumpără din timp pachetele pentru concediile acestei veri.

Numărul vacanţelor early booking vândute în luna ianuarie a crescut cu circa 20%, față de aceeași perioadă a anului trecut. Printre destinațiile preferate ale românilor, se regăsesc în continuare insulele grecești, dar şi Sardinia.

Good for Early Booking

Ritmul alert de achiziţie a pachetelor early booking se va menține cel puțin până la sfârșitul lunii aprilie, turiştii români fiind tot mai înclinaţi spre planificarea timpurie a sejururilor. Reducerile sunt mai consistente în primele luni de early booking, scăzând treptat pe măsură ce data la care se plaseză rezervările se apropie de datele de călătorie.

Grecia rămâne în topul preferințelor!

Din totalul pachetelor early booking disponibile în portofoliul agenției la începutul acestui an, Grecia se menține în topul destinațiilor cu cele mai avantajoase prețuri, turiștii români optând pentru insulele Lefkada, Skiathos, Rhodos sau Kos. De asemenea, o nouă destinație preferată de români este Sardinia, Italia, datorită ofertelor extrem de atractive.

Pentru un sejur în Zakynthos românii au plătit 373 de euro de persoană, prețul incluzând biletul de avion dus-întors, cazare cu mic dejun pentru șapte nopți, la hoteluri de 3*.

Printre preferințele românilor din acest an se numără și destinațiile care le oferă servicii exclusiviste, precum Santorini, Sardinia și Gran Canaria, aceștia alegând să se cazeze la hoteluri și resorturi de lux. Astfel că, numărul pachetelor de vacanță exclusiviste vândute în luna ianuarie a crescut cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Turiștii românii care au ales să își petreacă concediul în Sardinia au plătit, în medie, 800 de euro de persoană, tarif ce include biletul de avion tur-retur, cazare pentru șapte nopți la hotel de 4*, cu mic dejun inclus.

Cele mai multe pachete early booking rezervate de către turiștii români, în luna ianuarie, au fost pentru lunile de vârf de sezon, respectiv iulie și august.

Leave A Reply

Your email address will not be published.