blank

Romanian Digital Travel Conference – cel mai important eveniment dedicat turismului online din România

0 473

Agenția Eventur va organiza în perioada 20-21 martie 2014 Romanian Digital Travel Conference. Aceasta va fi gazduită de Marshal Garden Hotel din București. În cadrul evenimentului participanții vor fi puși la curent, de către companii de top, cu cele mai recente tehnologii din domeniul comerțului electronic și vor descoperi cele mai eficiente strategii de marketing online adaptate la profilul unui business local din turism.

De asemenea, vor învăța cum să utilizeze instrumente gratuite sau foarte ieftine pentru a lansa și vinde produse turistice și prin care își pot recupera investițiile într-un termen cât mai scurt. Evenimentul va pune la aceeași masă un grup de specialiști în tehnologie și marketing cu o bogată experiență pe nișa turismului românesc.

Aceștia vor vorbi despre experiențele proprii, îi vor ajuta pe participanți să rezolve o serie din problemele existente și îi vor învăța cum să evite greșelile costisitoare. Programul este structurat astfel:
•20 martie – conferință cu focus pe cele mai recente tehnologii din domeniul comerțului electronic și pe cele mai eficiente strategii de marketing online;
•21 martie – curs aplicat pe dezvoltarea unei strategii de promovare pe Google, prin email și pe Facebook.

Evenimentul va fi prezidat de moderatorul Alex Filip, fondatorul Eventur, și va avea ca invitați profesioniști locali în marketing, advertising, online și turism. Printre aceștia se vor afla și: Alexandru Lapusan – CEO & Founding Partner Zitec, Monica Jitariuc – Managing Director The Practice şi Răzvan Pascu – Tourism Marketing Consultant Travel Communication Romania.

Din public vor face parte aproximativ 250 de participanți: manageri și directori executivi din agenții de turism, șefi ai departamentelor de comunicare și marketing, reprezentanți ai lanțurilor hoteliere și companiilor aeriene, dezvoltatori de tehnologii, consultanți în turism și marketing online.

Profita de reducerile Early Bird valabile pana pe 15 Februarie!

1. Acces doar la conferinta – 69 EUR
2. Acces doar la curs – 49 EUR
3. Acces la conferinta si la curs – 99 EUR

Subsemnatul Sorin Rusi voi participa la eveniment în calitate de blogger oficial din partea Airlinestravel.ro. Cu această ocazie, Airlines Travel îţi oferă 5% reducere la taxa de participare. Foloseşte codul ATRDTC03 la înregistrare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.