fbpx Rihanna va calatori cu un Boeing 777 in turneul "777 Tour"

Rihanna va călători cu un Boeing 777 în turneul “777 Tour”

0 221
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Rihanna, vestita cântăreaţă din Barbados, îşi va lansa noul album prin intermediul unui mini-turneu: şapte concerte, şapte zile consecutive, şapte ţări diferite. Turneul se va numi “777 Tour“, iar albumul promovat este “Unapologetic”.

Turneul este sponsorizat de HTC Corporation şi va debuta la Londra, pe 14 noiembrie. Va continua cu show-uri la Paris, Toronto, Berlin, Paris, Stockholm şi New York până pe 19 noiembrie, foarte aproape de data la care se va apărea albumul pe piaţă.

Boeing nu ratează ocazia de a se asocia cu acest turneu şi pune la dispoziţie o aeronavă personalizată Boeing 777. Avionul va transporta în regim charter aproximativ 200 de persoane, dintre care 150 sunt jurnalişti invitaţi de Rihanna. Pe lângă aceştia, la bord se va afla şi un grup restrâns de fani.

Rihanna a promis că va cânta în timpul zborurilor, în timp ce toată lumea prezentă la bordul avionului va servi o cupă de şampanie. De asemenea, a cerut perne şi pături personalizate cu numele ei!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.