Qatar Airways reia zborurile spre Atlanta și crește frecvența zborurilor spre celelalte destinații din Statele Unite.

0 447

Qatar Airways va relua cele patru zboruri săptămânale spre Atlanta, începând cu 1 iunie. De asemenea, transportatorul va mări frecvența zborurilor spre Chicago, Dallas-Fort Worth, Houston, Miami, San Francisco și Seattle, adăugând încă 13 zboruri săptămânale. În total, în sezonul estival, Qatar Airways va opera 83 de zboruri săptămânale din Doha spre cele 12 destinații din America.Fiind cea mai mare companie aeriană care a continuat să efectueze zboruri pe tot parcursul pandemiei, Qatar Airways a analizat fluxurile globale de pasageri și tendințele de rezervare pentru a începe reconstrucția rețelei globale, consolidându-și poziția de lider în Orientul Mijlociu.

Qatar Airways intenționează să reia serviciile și să mărească frecvențele către mai multe destinații.

  • Atlanta – patru zboruri săptămânale, începând cu 1 iunie
  • Chicago – va crește frecvența la 10 zboruri săptămânale, începând cu 4 martie
  • Dallas Fort Worth – va crește frecvența la 10 zboruri săptămânale, începând cu 2 martie
  • Houston – vor fi zboruri zilnice, din 14 martie
  • Miami – va crește frecvența la 3 zboruri săptămânale, începând cu 3 iulie
  • San Francisco – vor fi zboruri zilnice, din 2 iulie
  • Seattle – vor fi patru zboruri săptămânale, începând cu 29 ianuarie, și ulterior vor fi operate zboruri zilnice, de la 1 iulie

Seattle este a șaptea nouă destinație și a doua din SUA care a fost adăugată la rețeaua Qatar Airways de la începutul pandemiei. Lansarea zborurilor spre Seattle și reluarea zborurilor spre Atlanta vor crește rețeaua SUA a Qatar Airways către 12 destinații din SUA. Pasagerii Qatar Airways se pot conecta astfel la sute de orașe americane prin intermediul companiilor partenere Alaska Airlines, American Airlines și JetBlue.

Atlanta și Seattle se alătură destinațiilor existente din SUA: Boston (BOS), Chicago (ORD), Dallas-Fort Worth (DFW), Houston (IAH), Los Angeles (LAX), Miami (MIA), New York (JFK), Philadelphia ( PHL), San Francisco (SFO) și Washington, DC (IAD).

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 130 de destinații deservite.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 130 până la sfârșitul lunii martie 2021.

Vă reamintim ca Qatar Airwais va relua zborurile spre Emiratele Arabe Unite, începând cu 27 ianuarie, după aproape 4 ani de pauză.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Compania aeriană oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și oferă rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă călătorii prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.