blank

Qatar Airways recompensează profesorii cu 21 000 de bilete de avion.

0 1.478

Cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorilor, Qatar Airways dorește să le mulțumească tuturor cadrelor didactice din întreaga lume pentru munca depusă și devotamentul pentru educarea copiilor în vremea pandemiei de COVID-19.

Pentru a le arăta recunoștința, Qatar Airways oferă câte un bilete de avion gratuit pentru 21.000 de profesori. Aceștia pot folosi biletul anul acesta sau să planifice o vacanță bine meritată până la 30 septembrie 2021.

Profesorii norocoși vor primi un bilet GRATUIT la Economy Class pentru orice destinație din întreaga lume, dar și 50% reducere la următorul bilet luat pe un zbor Qatar Airways (reducerea poate fi folosită de profesor, un prieten sau un membru al familiei).

Există și niște termene și condiții. Consultați profesiile eligibile și să vă asigurați că purtați toate documentele necesare atunci când călătoriți. Un număr limitat de coduri promoționale va fi distribuit zilnic în fiecare țară în perioada 5-7 octombrie 2020. Toți profesorii, din cele 75 de țări unde zboară Qatar Airways, pot fi eligibili pentru a participa la promoție.

Pentru mai multe informații, vă recomandăm să verificați pagina oficială a promoției.

Leave A Reply

Your email address will not be published.