Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Qatar Airways oferă 100 000 de bilete gratuite pentru profesioniștii din sistemul sanitar aflați în linia întâi în lupta cu COVID-19

0 1.314

Cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali, Qatar Airways oferă 100 000 de bilete cadou dus-întors la Economy Class pentru profesionișii din linia întâi al sistemului medical din toată lumea.

Cu siguranță au nevoie de o frumoasă vacanță în oricare dintre destinațiile Qatar Airways și multe dintre ele chiar sunt superbe. De vis! Se oferă până la două bilete cadou dus-întors în cabina Economy, pentru titular și o persoană însoțitoare.

Aceștia se vor putea bucura și de o reducere de 35% în magazinele Qatar Duty Free din cadrul aeroportului de ultimă generație din Doha, Aeroportul Internațional Hamad.

Qatar Airways oferă 100,000 de bilete gratuite

Dacă știți pe cineva din sistemul sanitar, care a lucrat cu pasiune și devotament în această perioadă (pandemia de COVID-19) pentru ca noi să fim în siguranță, distribuiți acest articol pentru a se înscrie la tombola celor 100 000 de bilete de avion GRATUITE. Hai să-i ajutăm și să le răsplătim curajul și devotamentul. 

Înscrierile se fac la adresa qatarairways.com/ThankYouHeroes, în perioada 12.05 – 18.05.2020. Profesioniștii din sistemul sanitar din orice țară din lume pot fi eligibili pentru bilete. Odată înscriși, vor primi un cod promoțional în baza căruia vor putea rezerva biletele de avion. Biletele trebuie rezervate înainte de 26 noiembrie, iar călătoriile să fie făcute până la 10 decembrie 2020.

Condițiile de eligibilitate pentru campanie Qatar Airways:

  • Această ofertă este valabilă exclusiv pentru angajații din linia întâi din sistemul medical. Profesiile eligibile din sistemul medical sunt limitate la: doctor, medic practician, asistent  medical, paramedic, tehnician de laborator, cercetător clinic, farmacist.
  • Este obligatoriu să prezentați scrisoarea/legitimația de identificare ca lucrător în sistemul medical, în original, la ghișeele de check-in din aeroport, la momentul călătoriei. Acest document/legitimație trebuie să menționeze explicit ocupația, așa cum a fost aceasta transmisă la momentul trimiterii cererii de înregistrare pentru ofertă. Fotografii sau copii ale acestui document de identificare nu vor fi acceptate. 
  • În cazul în care nu veți prezenta documentația referitoare la profesia în sistemul medical solicitată în original, atunci nu vă veți putea îmbarca pentru zbor. Această documentație este solicitată în plus față de documentele de călătorie pe care trebuie să le prezentați în mod normal atunci când călătoriți (ex: pașaport, viză etc).
  • Qatar Airways își rezervă dreptul de a anula orice rezervare fără notificare prealabilă în cazul în care se folosesc documente false sau este suspectată o activitate de fraudă pe toată durata procesului de identificare a pasagerilor în conformitate cu condițiile impuse de această ofertă.

Qatar Airways va relua zborurile treptat. 52 de destinații în mai / 80 de destinații în iunie. Zborurile din / spre România apar disponibile începând cu 25 octombrie 2020, dar sunt mari șanse ca zborurile pe ruta Doha – București să fie reluate mai devreme. Deci aveți timp să vă programați vacanța mult visată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.