Qatar Airways extinde rețeaua din SUA la 12 destinații. Vor fi peste 85 de zboruri săptămânale!

0 128

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Qatar Airways a anunțat reluarea celor patru zboruri săptămânale spre Atlanta, de la 1 iunie. Astfel, rețeaua operațională dintre Qatar și SUA este completă, la nivelul pre-pandemie și chiar mai mult, mărindu-și numărul gateway-urilor americane la 12, cu două mai multe decât opera înainte de COVID-19.

De asemenea, compania aeriană va crește frecvențele zborurilor spre Boston, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco și Seattle, oferind opțiuni de călătorie mai flexibile pentru pasageri, cu peste 85 de zboruri săptămânale spre Statele Unite.

Qatar Airways extinde rețeaua din SUA la 12 destinații. Vor fi peste 85 de zboruri săptămânale.

Aceste servicii vor oferi o conectivitate extinsă la mai multe dintre destinațiile globale de agrement ale companiei aeriene, inclusiv Cape Town, Maldive, Seychelles și Zanzibar, și alte destinații populare din Africa, Asia și Orientul Mijlociu.

  • Atlanta – patru zboruri săptămânale, de la 1 iunie
  • Boston – creșterea frecvenței la patru zboruri săptămânale, începând cu 3 iulie
  • Miami – creșterea frecvenței la cinci zboruri săptămânale, începând cu 7 iulie
  • New York – zboruri zilnice, până la 21 iulie
  • Philadelphia – creșterea frecvenței la cinci zboruri săptămânale, începând cu 2 iulie
  • Sao Paulo – zboruri zilnice, până la 6 august
  • San Francisco – zborurilor zilnice, începând cu 2 iulie
  • Seattle – zborurilor zilnice începând cu 8 iulie

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 140 de destinații deservite.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 140.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Compania aeriană oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și oferă rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă călătorii prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.