blank

Paris CDG – Helsinki cu Air France, din 6 iulie 2021

0 581

Air France își consolidează prezența în nordul Europei. Începând cu 6 iulie, compania aeriană va oferi un nou serviciu – pe tot parcursul anului – spre Helsinki (Finlanda) de la aeroportul Paris-Charles de Gaulle. Operat inițial de patru ori pe săptămână, în zilele de marți, joi, vineri și sâmbătă, va deveni un serviciu zilnic, începând cu 19 iulie 2021. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A319 cu 143 de locuri.

Aceste zboruri se vor adăuga la cele operate de Finnair pe această rută. Cele două companii aeriene au încheiar și un acord de tip code share pentru aceste zboruri. Această nouă rută completează oferta Air France în regiunile nordice, unde compania aeriană servește deja Copenhaga și Billund în Danemarca, Oslo și Bergen în Norvegia, precum și Stockholm și Göteborg în Suedia.

Paris CDG – Helsinki cu Air France

AF5008 Paris CDG 13:00 – 17:00 Helsinki
AF5003 Helsinki 17:45 – 19:50 Paris CDG

Acest program de zbor poate fi modificat în funcție de restricțiile de călătorie. De la începutul crizei COVID-19, Air France a adaptat oferta în timp real, ținând cont de evoluția situației sanitare la nivel global. Înainte de a călători, Air France își invită clienții să verifice restricțiile de călătorie și documentele necesare pentru orașul sau țara de destinație.

Ca parte a politicii sale comerciale, Air France oferă în prezent bilete complet modificabile pentru călătorii, până la 31 decembrie 2021. Clienții își pot schimba rezervarea gratuit sau pot solicita un voucher de credit rambursabil dacă nu mai doresc să călătorească. Dacă zborul este anulat de compania aeriană, clientul poate alege să-și amâne călătoria, să solicite o rambursare completă a biletului sau să solicite un voucher de credit, care este rambursabil și dacă nu este utilizat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.