Qatar Airways extinde rețeaua din Africa prin creșterea frecvențelor spre Cape Town, Casablanca, Durban, Johannesburg, Maputo și Tunis

0 518

Qatar Airways continuă să fie principalul transportator aerian care leagă Africa de Orientul Mijlociu, oferind una dintre cele mai mari și mai fiabile rețele din regiune.

Fiind cea mai mare companie aeriană în pandemie prin primsa zborurilor operate, Qatar Airways a analizat fluxurile globale de pasageri și tendințele de rezervare pentru a începe reconstrucția rețelei de destinații, consolidându-și poziția de lider în Orientul Mijlociu. Astfel, compania dorește să reconstruiască rețeaua de 23 de destinații din Africa, planificând să ajungă la 100 de zboruri săptămânale.

Qatar Airways intenționează să reia zborurile și să mărească frecvențele către mai multe destinații din Africa

  • Alexandria – două zboruri săptămânale, începând cu 25 ianuarie
  • Cairo – până la 16 zboruri săptămânale (zborurile au fost reluate pe 18 ianuarie)
  • Cape Town – va crește frecvența la cinci zboruri săptămânale, de la 1 februarie
  • Casablanca – cinci zboruri săptămânale
  • Durban – va crește frecvența la trei zboruri săptămânale, începând cu 14 februarie
  • Johannesburg – va crește frecvența la 18 zboruri săptămânale, începând cu 26 ianuarie
  • Maputo – va crește frecvența la trei zboruri săptămânale, începând cu 14 februarie
  • Tunis – va crește frecvența la cinci zboruri săptămânale, începând cu

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 130 de destinații.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 130 până la sfârșitul lunii martie 2021.

Vă reamintim ca Qatar Airwais va relua zborurile spre Emiratele Arabe Unite, începând cu 27 ianuarie, după aproape 4 ani de pauză.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Qatar Airways oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă bilete prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.