Qatar Airways a receptionat al 53-lea Airbus A350. (Video)

1 1.506

Pe 31 decembrie 2020, Qatar Airways a recepționat cel de-al 53-lea Airbus A350. Astfel, compania aeriană și-a reafirmat poziția de cel mai mare operator de avioane A350. Cu această livrare, Qatar Airways va opera 34 x A350-900 și 19 x A350-1000, cu o vârstă medie de 2.7 ani.

Investiția strategică a companiei aeriene în avioane bimotoare, cu consum redus de combustibil, i-a permis companiei aeriene să zboare pe tot parcursul pandemiei. Flota Qatar Airways a oferit pasagerilor opțiuni de călătorie mai flexibile și conectivitate foarte bună spre cele 100 de destinații deservite de Qatar Airways prin cel mai bun aeroport din Orientul Mijlociu, Aeroportul Internațional Hamad.

A 53-a aeronava A350 este model A350-1000. Aceasta este echipată cu Clasa Business Qsuite și va opera pe rute strategice către și din Africa, America, Asia-Pacific și Europa. Qatar Airways folosește flota de 53 de avioane A350 spre 45 de destinații din rețeaua companiei aeriene, inclusiv destinații ca Johannesburg, Londra, Melbourne, New York, Paris, Sao Paolo și Singapore.

Qatar Airways are în plan să deservească 129 de destinații până la finalul lunii martie.

În prezent, rețeaua Qatar Airways a ajuns la peste 110 destinații și planul e să crească la 129 destinații deservite până la sfârșitul lunii martie 2021.

Pasagerii care călătoresc la bordul unui avion Airbus A350-1000 Qatar Airways se pot bucura de:

  • Cea mai spațioasă cabină, cu ferestre mai mari;
  • Tehnologie avansată a sistemului de aer, inclusiv filtre HEPA, care oferă o calitate optimă a aerului din cabină, reînnoind aerul la fiecare 2-3 minute pentru mai mult confort și mai puțină oboseală;
  • Iluminarea cu LED-uri care imită un răsărit natural sau un apus de soare pentru a reduce efectele “jet lag”;
  • Cea mai silențioasă cabină wide-body, care include un sistem de circulație a aerului fără curenți, rezultând un nivel redus de zgomot în cabină pentru o călătorie mai liniștită.

Qatar Airways oferă pasagerilor opțiunea de a modifica data zborului sau de a primi ramburs contravaloarea biletelor emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătoriile finalizate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă, de asemenea, posibilitatea de a schimba biletul cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă zboruri prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții, vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.