blank

Qatar Airways a ales Starlink pentru internet de mare viteză la bordul avioanelor sale!

0 221

Qatar Airways este cea mai mare companie aeriană care urmează să ofere serviciul Starlink pe anumite avioane și rute. Accesul la internet în bandă largă de mare viteză și cu latență redusă va fi gratuit pentru toți pasagerii cu „One-Click-Access”.

În calitate de companie aeriană de 5 stele, Qatar Airways rămâne angajată să ofere cea mai bună experiență la bord, iar acordul cu Starlink le va permite pasagerilor să aibă o navigare cursivă prin accesarea internetului de mare viteză de la bordul avioanelor sale, cu un singur clic.

Sistemul Wi-Fi de la bordul avioanelor Qatar Airways va fi conectat la rețeaua de sateliți Starlink – cea mai mare rețea de internet prin satelit, din lume. Qatar Airways și Starlink se află în prezent în faza de pre-lansare.

Sateliții Starlink oferă utilizatorilor din întreaga lume internet de mare viteză, cu latență scăzută. Qatar Airways este cea mai recentă companie aeriană care a încheiat un parteneriat cu Starlink. Alte companii aeriene care au internet prin Starlink: JSX, Hawaiian Airlines, airBaltic și ZIPAIR.

Leave A Reply

Your email address will not be published.