[Oferta Qatar Airways] 2 bilete de avion la preţ de 1

0 330
inbagaj.ro/

Pregǎteşte-te de varǎ şi profitǎ de tarifele speciale Qatar Airways alǎturi de cineva drag. Fǎ-i cadou biletul de avion şi bucuraţi-vǎ de soare împreunǎ. Rezervǎ biletele pânǎ pe 31 mai pentru cǎlǎtorii în perioada 02 iunie – 30 septembrie 2016. Nu sta pe gânduri, locurile la aceste tarife sunt limitate, deci profitǎ acum!

Airbus A320-232 (A7-AHB) Qatar Airways
Airbus A320-232 (A7-AHB) Qatar Airways
Black Friday eMAG

Promoţie 2 bilete de avion la preţ de 1 Qatar Airways

Bucureşti – Melbourne (via Doha) de la 1587 EURO, tarif la economy class pentru 2 persoane. Matematic, nu sunt 2 bilete la preţ de 1, dar e un preţ bun şi se supune unor termeni şi condiţii. În simulările noastre, am găsit Bucureşti – Melbourne la 1110 EURO pentru o persoană.

Bucuresti-Melbourne-Qatar-Airways

Alte tarife interesante şi atractive (economy class pentru 2 persoane):

Bucureşti – Tokyo Haneda – 938 EURO
Bucureşti – Maldive – 1242 EURO
Bucureşti – Hong Kong – 784 EURO
Bucureşti – Johannesburg – 1032 EURO
Bucureşti – Bali – 1212 EURO
Bucureşti – Singapore – 984 EURO

Oferta este valabilă pentru călătorii dus-întors cu plecare din Bucureşti, via Doha. Reducerea se aplică doar pentru tariful net. Persoana însoţitoare va plăti integral taxele şi comisioanele aplicabile. Tarifele afişate pe site includ toate reducerile, taxele şi suprataxele aplicabile. Taxe de serviciu suplimentare se pot aplica pentru biletele achiziţionate prin biroul de rezervări Qatar Airways sau printr-o agenţie de turism.

Cer senin!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »