QANTAS a efectuat primul zbor intre Melbourne si Sydney, dupa 137 de zile. (video)

0 550

După 4 luni de carantină, s-au redeschis granițele dintre New South Wales și Victoria. Granițele au fost închise pe data de 8 iulie, vreme de 137 de zile.

Zborul QF404 a decolat de pe aeroportul din Sydney la ora 06:00, ora locală, și a aterizat pe aeroportul Tullamarine din Melbourne, la ora 07:25, ora locală. Cursa a fost operată de compania aeriană QANTAS și a fost efectuată cu o aeronavă Boeing 737-800, înmatriculată VH-XZJ.

Aeroporturile din Sydney și din Melbourne au fost pline de pasageri entuziasmați, dornici șă își revadă familiile. Tot de astăzi, nu mai este nevoie de permis special pentru a călători între cele 2 state.

Pasagerii sunt obligați să poarte măști la bordul aeronavelor.

Pasagerii sunt obligați în continuare să poarte măști la bordul aeronavelor, iar compania aeriană va asigura existența dezinfectantului.

Această redeschidere a granițelor a venit deoarece nu a fost înregistrat niciun caz de COVID-19 pe teritoriul celor 2 state – în ultímele 15 zile în New South Wales și în ultimele 23 de zile în Victoria.

În New South Wales nu mai exista niciun fel de restricție. În statul Victoria, angajaților le-a fost permis să se întoarcă la birouri. Purtarea măștii nu mai este obligatorie atâta vreme cât este respectată distanța de 1.5 metri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.