blankblank

Puteţi „fura” avioane în GTA V (video)

1 3.587

Unul dintre cele mai aşteptate jocuri, din ultimii 3 ani, a fost GTA V. Noaptea trecută, Grand Theft Auto 5 a fost lansat în România, în cadrul magazinul Media Galaxy din Mall Vitan.

Sute de tineri au stat la cozi pentru a cumpăra noul episod din Grand Theft Auto, o serie ce a început în 1997.

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfăşoară în Los Santos, o metropolă modernă, care se dorește a fi o parodie a societăţii moderne din Vest.

Avioane în GTA V

Întreg oraşul este împânzit de guru autoproclamaţi, de personaje dubioase care visează să devină vedete şi de celebrităţi a căror faimă este de mult apusă. În mijlocul acestei lumi dominate de criza economică şi reality show-uri de duzină îi vom întâlni pe cei trei protagonişti ai jocului.

gta-5-avioane

Grand Theft Auto V este cel mai ambiţios titlu al francizei, oferind cea mai mare şi mai dinamică lume de joc întâlnită în jocurile GTA, amestecând firul epic antrenant cu un gameplay captivant.

GTA V va oferi o gamă foarte variată de vehicule controlabile, plecând de la clasicele maşini, trecând prin biciclete, motociclete (pentru şosea sau teren accidentat), camioane, elicoptere şi ajungând până la avioane (business jet-uri, de luptă, de pasageri), ATV-uri sau jet ski-uri.

Comandă Grand Theft Auto V:

Grand Theft Auto V pentru Xbox 360 – 259,99 Lei
Grand Theft Auto V pentru PlayStation 3 – 259,99 Lei

Leave A Reply

Your email address will not be published.