Promoții la bilete de avion pentru destinații de vacanță din Spania, Grecia, Croația, Italia, Malta, Cipru! Tarifele pornesc de la 15 EURO/segment!

0 594

Vă mai aduceți aminte declarația făcută de Michael O’Leary de la RYANAIR, în care anunțat finalul promoțiilor la 10 EURO? Avea mare dreptate! Acum sunt promoții la biletele de avion cu tarife ce pornesc de la 15 EURO/segment.

Dacă nu ați mers încă în vacanță, poate ar fi bine să vă grăbiți pentru că sezonul estival se apropie de final. Spre bucuria multora dintre noi, sunt țări unde sezonul de vară ține mai mult pentru că și clima permite acest lucru. Grecia, Turcia, Italia, Spania, Cipru sau Malta sunt doar câteva dintre destinațiile de vacanță ce pot fi vizitate și în lunile septembrie sau octombrie.

RYANAIR are oferte foarte bune pentru bilete de avion din București spre: Salonic (de la 14.99 EURO/segment); Zadar (de la 14.99 EURO/segment); Palermo (de la 16.99 EURO/segment); Creta-Chania (de la 19.99 EURO/segment), Palma de Mallorca (de la 21.99 EURO/segment); Paphos (de la 21.99 EURO/segment) și multe alte destinații. Din Sibiu are o oferă spre Corfu cu tarife ce pornesc de la 19.99 EURO/segment. Prețurile sunt valabile pentru luna septembrie și octombrie, locuri limitate!

Wizz Air nu se dezice de ideea de low-cost și are oferte foarte bune la biletele de avion din București spre: Viena (de la 119 lei/segment); Bruxelles Charleroi (de la 99 lei/segment); Corfu (de la 199 lei/segment); Mykonos (de la 219 lei/segment). Sunt prețuri bune și de la celelalte baze din România, dar grăbiți-vă pentru că locurile sunt limitate.

Blue Air nu se lasă mai prejos și vine cu o ofertă foarte atractivă. Pune la bătaie 100 000 de locuri la 29.99 euro/segment. Oferta este valabilă între 20 și 21 august 2022, pentru zboruri cu date de călătorie între 29 august 2022 – 31 ianuarie 2023. Promoția este valabilă pe website-ul Blue Air și în aplicația mobilă Blue Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.