Promoție Wizz Air: reducere 50% la o serie de zboruri. Wizz FLEX la 1 EURO.

0 2.885

Wizz Air a anunțat pentru astăzi reduceri de până la 50% pentru zboruri selectate. Promoția este valabilă pe 24 septembrie, până la ora 23:59, pentru toți clienții. Călătoriile pot avea loc la orice dată.Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ. Totodată, clienții pot opta pentru opțiunea WIZZ Flex pentru doar 1 EUR.

Mai jos aveți un exemplu prin intermediul căreia validăm promoția Wizz Air. ATENȚIE! Reducerea de 50% se aplică la tariful biletului FĂRĂ taxele de administrare.

Promotie Wizz Air – reducere 50% la biletele de avion

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.