Promoție flash Blue Air: Doar astăzi aveți 5000 de locuri la 9 EURO/segment

0 603

Doar ASTĂZI poți face rezervări la cel mai mic tarif posibil! Prețurile biletelor de avion pornesc de la 9 EUR/segment, pentru cele mai atractive destinații din vara aceasta. Oferta este valabilă pentru biletele achiziționate ASTĂZI, 20 Mai 2021, cu date de călătorie cuprinse între 20 Mai – 30 Iunie 2021.

Astfel, puteți călători pe una dintre cele 21 de destinații spre care zboară Blue Air. Să fie o destinație de city break: Olbia, Bari, Munchen, Londra, Milano, Viena, Amsterdam, Larnaca sau Praga? Sau poate doriți să călătoriți spre o destinație de vacanță din Grecia, cum ar fi: Zakynthos, Rodhos, Mykonos, Hearklion.

ATENȚIE la condițiile de intrare în țările de destinație. Unele au ridicat măsurile restrictive, altele solicită să îndepliniți anumite condiții de intrare. Cei mai avantajați sunt cei vaccinați complet de COVID-19, aceștia fiind scutiți în mare parte de carantină și alte reguli. Cred că este momentul să începem să ne facem planurile pentru vacanțele din 2021, dar cu prudenți. Fiți mereu informați!

Leave A Reply

Your email address will not be published.