blank

Promoție Blue Air: reducere 30% la toate zborurile!

0 1.159

Blue Air revine cu o super promoție la toate zborurile, toate destinațiile. 30% reducere timp de 3 zile ca să te bucuri de următoarea ta vacanță. Profită de această promoție Blue Air în perioada 10-12 august și programează următoarele călătorii în perioada 1 septembrie 2020 – 27 martie 2021.

În urma verificărilor, am găsit prețuri bune pentru București – Malaga cu tarife de la 67 lei/segment (în septembrie) respectiv 71 lei/segment (în octombrie). Locuri foarte puține!

O altă recomandare este București – Amsterdam (zboruri din 4 septembrie), cu tarife de la 71 lei/segment în septembrie. Nici București – Nisa nu e de neglijat, prețurile pornind de la 101 lei/segment.

cea mai mare reducere a verii la Blue Air

Doar câteva exemple de prețuri bune la ”Cea mai mare reducere a verii” de la Blue Air. Călătoriți responsabil și să fiți mereu informați cu privire la regulile de călătorie impuse de țările de destinație.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.