blank

Promoție Blue Air: Bilete de la 1 EUR pentru membrii BLUE BENEFITS

0 608

Posesorii de abonamente BLUE BENEFITS se bucura acum de zboruri la 1 euro de la / catre MILANO LINATE! Promoția este valabilă pentru zboruri din / spre Milano LINATE ️și destinațiile BARCELONA, BUCURESTI, CATANIA, PARIS CHARLES DE GAULLE. Grăbește-te și rezervă-ți unul sau mai multe dintre cele 10 000 de locuri disponibile acum la pretul de 1 euro/ segment, taxe si o schimbare gratuita incluse.

Daca inca nu esti membru Blue Benefits,  pentru a te bucura de toate beneficiile ofertei! Cu abonamentul anual BLUE BENEFITS îți planifici vacanțele mai ușor, mai rapid și întotdeauna la prețuri reduse, garantat, pentru tine și pentru toți partenerii tăi de călătorie. Together, Family sau Friends: tu ce abonament BLUE BENEFITS alegi?

Pentru non-membri, preturile biletelor de avion incep de la 9,99 euro/ segment, taxe si o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Oferta este valabila între 16 – 18 iulie 2021, pentru posesorii de abonamente Blue Benefits, pentru toate zborurile de la/ catre Milano Linate cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.