Promoție bilete avion București – Tokyo cu tarife de la 445€ / Zboruri operate de Air France – KLM

0 652

Continuăm să scoatem din tolba Moșului noi promoții la biletele de avion. Avem pentru voi o nouă ofertă atractivă. După ofertele de la Lufthansa, vin ofertele de la Moș Crăciun Air France – KLM. Acesta aduce tarife de la 445€ pentru zboruri dus-întors pe ruta București – Tokyo.Cred că este momentul să adăugați Japonia pe lista țărilor de vizitat în 2020. Tariful se validează pentru călătorii programate în perioadele ianuarie – februarie 2020 și aprilie – iunie 2020. Mai rar astfel de prețuri.

Promotie bilete avion Bucuresti – Tokyo

Este un bun prilej să vă programați o vacanță în perioada Sfintelor Sărbători Pascale 2020, cele ortodoxe fiind pe 19 aprilie. Totodată, puteți prinde și sărbătoarea Cireșilor Înfloriți. Sau puteți lua în calcul o vacanță de 1 mai. Ar fi bine să vă grăbiți pentru că locurile sunt limitate la aceste prețuri.

Dacă ajungeți în Tokyo pentru a sărbători Sakura, aflați că există mai multe locuri grozave pentru Hanami. Cele mai populare sunt Shinjuku Gyoen (o grădină cu peste 1300 de cireși), Chidorigafuchi și Kitanomaru Park, Parcul Ueno și pe malurile râului Meguro, care sunt împodobite cu mai bine de 800 de cireși.

Eu am simulat pentru perioada 29 aprilie – 7 mai 2020. Zborurile sunt operate cu Air France pe segmentele București – Paris – Tokyo. În timp ce zborurile de retur sunt operate de KLM + TAROM pe segmentele Tokyo – Amsterdam – București.

Din păcate, oferta nu se validează pentru perioada Jocurilor Olimpice de Vară 2020, care vor avea loc în Japonia. Acestea se vor desfășura în perioada 24 iulie 2020 – 9 august 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.