Primul Airbus A380 Thai Airways a fost vopsit în livery-ul operatorului

1 140

Primul Airbus A380 Thai Airways a fost vopsit în livery-ul operatorului, la baza Airbus din Hamburg. Astfel se încheie încă o etapă în pregătirea primului A380 pentru Thai. Urmează o perioadă de teste la sol şi în aer, timp în care vor fi testate toate mecanismele şi sistemele aeronavei.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Vor fi testate inclusiv debitul de aer, aerul condiţionat, iluminarea, grupurile sanitare, sistemele pentru divertisment, capacitatea de încărcare. Aeronava va fi pregătită pentru a fi livrată spre beneficiar, de la baza din Toulouse, în al treilea trimestru al acestui an.

A380_Thai

Thai va fi al noulea operator aerian care va primi Airbus A380 în flotă . Compania aeriană are comenzi ferme pentru şase A380 şi le va opera pe rute de la Bangkok spre destinaţii din Europa.

THAI a planificat zborurile cu Airbus A380 şi a prezentat configuraţia aeronavei A380!

1 comentariu
  1. […] în posesia primului Airbus A380 din flotă. După ce a făcut primul zbor de test, după ce a fost vopsit în livery Thai, după ce Thai şi-a planificat deja rutele pentru A380, noul A380 a ajuns în ograda operatorului […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »