Concurs cu premii de la TAROM pentru pasagerii care călătoresc la Istanbul

0 298

TAROM doreşte să răsplătească fidelitatea celor care călătoresc frecvent la Istanbul, oferindu-le posibilitatea de a câştiga două bilete de avion către o destinaţie europeană proprie. Pasagerii care au călătorit dus-întors cu TAROM, în sezonul de vară 2012, de cel puţin două ori la Istanbul, pot trimite, până pe 27 octombrie 2012, copiile cărţilor de îmbarcare sau a biletelor de avion la adresa de e-mail [email protected] şi vor intra automat în tragerea la sorţi pentru câştigarea a două bilete de avion pe oricare dintre destinaţiile europene operate de TAROM.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 31 octombrie 2012. În plus, în perioada 27 iunie – 27 octombrie 2012, copiii care călătoresc la Istanbul vor avea parte de o surpriză inedită: o minge de fotbal cu semnătura marelui sportiv al României, Gheorghe Hagi.

Compania TAROM reaminteşte tuturor pasagerilor clasei economic care călătoresc din România spre Istanbul, cu plecare din Bucureşti şi din 9 alte oraşe din România via Bucureşti, că beneficiază în mod gratuit de acceptarea a două piese de bagaj de cală de cel mult 23 de kilograme fiecare. Pasagerii clasei Business TAROM beneficiază de transportul gratuit a 3 piese de bagaj de cală de maximum 23 de kilograme fiecare.

Compania TAROM operează 13 zboruri săptămânale între Bucureşti şi Istanbul în sezonul de vară 2012, un zbor pe zi sâmbăta si câte 2 zboruri pe zi în celelalte zile ale săptămânii.

Pentru vizualizarea regulamentului de concurs vă rugăm accesaţi: www.tarom.ro/istanbul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.