Primul Airbus A350 XWB TAM Airlines prinde contur

1 157

Pe 13 mai 2015, Airbus a prezentat prima imagine cu primul Airbus A350 XWB TAM Airlines. A350-900 TAM Airlines prinde contur pe linia finala de asamblare de la Toulouse, Franţa. După cum puteţi observa, aripile şi stabilizatorul vertical au fost montate pe fuselaj.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicită ACUM despăgubirea de până la 600€!AirHelp get compensation

Airbus A350XWB este abricat 70% din materiale avansate, 53% fiind materiale compozite şi încorporează cele mai noi inovaţii din domeniu. Aripile au fost proiectate pentru a se adapta în timpul zborului, schimbându-şi forma pentru o aerodinamică maximă în diferite etape de zbor. Acest lucru contribuie la reducerea emisiilor de CO2 şi a consumului de carburant cu până la 25% comparativ cu generaţiile anterioare de aeronave concurente.

TAM Airlines va fi prima companie aeriană din America cu A350 XWB în flotă și al patrulea operator din lume. Livrarea primului Airbus A350 XWB TAM este programată pentru sfârșitul acestui an. TAM a comandat 27 de unităţi A350 XWB.

1 comentariu
  1. […] a recepționat primul A350 XWB. Ceremonia a avut loc la baza Airbus din Toulouse, Franța. Fabricarea primului Airbus A350 XWB a început în mai 2015, iar primul zbor a fost operat pe 1 decembrie […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »