Primul Airbus A350 XWB Singapore Airlines prinde contur

0 310

Airbus a început asamblarea primului A350-900 pentru Singapore Airlines, operaţiune ce are loc la baza din Toulouse, Franța. Aeronava este prima din cele 70 de unităţi A350 XWB comandate de compania aeriană și este programată pentru livrare în primul trimestru al anului 2016.

Airbus A350 XWB va juca un rol important în dezvoltarea flotei Singapore Airlines, iar aeronavele vor opera pe rutele transcontinentale.

A350-XWB-Singapore-Airlines
A350-XWB-Singapore-Airlines

Aeronava se află acum în faza iniţială de asamblare a fuselajului. După aceasta, se va muta în zona unde vor fi montate aripile, apoi vor fi montate scaunele şi procesul se va încheia cu prima pornire.

Airbus A350 XWB este cel mai nou model scos pe piaţă de producătorul francez. Este un avion pentru zborurile lungi şi foarte lungi. Este cel mai tânăr membru al familiei de aeronave widebody produse de Airbus.

A350 XWB este cel mai modern și eficiente avion la categoria sa şi stabilește noi standarde în ceea ce privește experiența de zbor pentru pasageri, eficiența operațională și cost-eficacitate pentru companiile aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.