Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Primul Airbus A350 XWB Ethiopian Airlines prinde contur

0 386

Primul Airbus A350-900 pentru Ethiopian Airlines prinde contur la linia de asamblare finală de la Toulouse, Franţa. Aeronava va fi livrată în 2016, Ethiopian Airlines devenind astfel prima companie africană care va opera acest tip de avion. Ethiopian Airlines are comandate 14 unităţi Airbus A350-900, dintre care 2 în leasing de la AerCap (inclusiv primul avion aflat în procesul de asamblare) şi 12 prin comandă directă de la Airbus.

Cu privire la primul Airbus A350 XWB Ethiopian Airlines, asamblarea acestuia a început. Secţiunile principale au fost unite şi inclusiv stabilizatorul vertical montat. Operaţiunile de asamblare merg în paralel cu montarea cabinei şi a părţilor electrice. După asamblarea completă, aeronava va fi vopsită, vor fi montate motoarele şi vor începe testele la sol şi în aer. Apoi urmează livrarea.

Ethiopian Airlines va folosi aeronavele Airbus A350 XWB pe rutele dintre Etiopia şi destinaţiile din Asia şi America.

Leave A Reply

Your email address will not be published.