Primul Airbus A350 Lufthansa a aterizat la Hamburg (video)

0 905

Pe 9 februarie, primul Airbus A350 Lufthansa a aterizat la Hamburg. A operat zborul special LH350, pe ruta Munchen – Hamburg. Înainte de aterizare, aeronava a zburat la 700 de metri deasupra celui mai nou punct de reper din Hamburg, sala Elbphilharmonie.

A fost primul zbor cu pasageri operat de Airbus A350 XWB în culorile Lufthansa. Doritorii au plătit 179 EURO pe un bilet dus-întors. Cei prezenți pe acest zbor au fost întâmpinați cu șampanie și mic dejun înainte de zbor, iar la Hamburg a avut loc un eveniment la poarta de debarcare.

Aceasta a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru Lufthansa Group. Cel mai nou și modern avion de la Airbus a ajuns și în flota transportatorului german Primul Airbus A350-900 LH a început operarea zborurilor lung-curier pe ruta Munchen – Delhi (din 10 februarie 2017), urmând ca din martie 2017 să zboare și spre Boston.

Aeronava oferă 293 de locuri pentru pasageri: 48 de locuri la Business Class, 21 de locuri la Premium Economy și 224 de locuri la Economy Class. Oferă un raport foarte bun cu privire la costurile operaționale/scaun. Consumă cu 25% mai puțin carburant, produce mai puține noxe și este mai silențios față de alte modele asemănătoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.