blank

Primul Airbus A320neo Air Corsica a fost livrat (foto)

0 659

Pentru Air Corsica, Mos Craciun a venit mai devreme. Compania aeriană Air Corsica, cu baza pe Insula Corsica, a preluat primul său avion din cele două Airbus A320neo comandate. Acestea sunt preluate prin leasing de la ICBC Leasing. Cu această livrare, Air Corsica devine primul operator francez de A320neo.

Aeronava A320neo, cu un singur culoar, este cea mai eficientă când vine vorba de consumul de combustibil. Este propulsată de motoarele CFM International LEAP-1A și este configurată într-o singură clasă cu 186 de locuri.

Airbus A320neo Air Corsica

Fiecare pasager va beneficia de confort sporit. Fiecare scaun va avea porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor electronice în timpul zborului. În plus, toaletele aeronavei sunt concepute pentru a facilita accesul pasagerilor cu mobilitate redusă.

Cele două aeronave Air Corsica A320neo vor înlocui aeronavele mai vechi din flota și vor opera pe principalele rute interne și europene ale companiei aeriene. Air Corsica operează în prezent o flotă de șase avioane A320.

La sfârșitul lunii octombrie 2019, familia de avioane A320neo avea comenzi pentru 7.000 de avioane de la peste 110 clienți din întreaga lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.