Prima călătorie cu avionul, o adevărată aventură!

0 572

Tocmai ai contractat un credit rapid online nebancar de 5000 de lei pentru vacanța de primăvară, dar nu ai călătorit niciodată cu avionul? Ei bine, pentru toate există un început!Prima călătorie cu avionul

Documentează-te puțin și pregătește-te de călătorie.  Pregătește toate actele necesare, informează-te cu privire la destinație și la zbor. Totul începe cu zborul.

Fă-ți face bagajele ca la carte! Probabil că ai emoții, dar chiar nu ar trebui deoarece călătoriile cu avionul sunt mai sigure decât cele cu mașina, deci nu ar trebui să-ți faci griji din aceste motive.

Mai întâi, pentru a cumpăra un bilet, la îndemână este să cauți online. Sunt atâtea site-uri, încât cu siguranță vei găsi unul dotat cu tot ce ai nevoie.

Dacă vei folosi motoare de căutare specifice pentru zborul cu avionul, precum Kayak sau Expedia, și vei introduce datele călătoriei, rezultatele vor fi pe măsură.

Poți compara prețurile și poți alege ofertele speciale. Ai grijă la legături, dacă ai în plan să călătorești departe. Când te-ai hotărât, doar dai click și gata! Biletul e al tău.

Companiile aeriene îți vor trimite un email de confirmare și un număr pentru biletul de călătorie. Nu uita să îl notezi, pentru că vei avea nevoie de el!

Poți face check-in-ul online cu câteva de zile înainte de zborul propriu-zis, sau direct la aeroport cu puțin timp înainte de zbor. În funcție de compania aerină, check-in-ul în aeroport poate fi gratuit sau vei plăti pentru el.

Cu ocazia check-in-ului vei putea bifa mai multe opțiuni extra necesare pentru tine, precum transportul de la aeroport sau adăugarea de bagaje suplimentare.

Pentru bagaje, trebuie să știi că se admite un singur bagaj de mână gratuit, acest lucru fiind valabil în majoritatea cazurilor. Poți căuta toate aceste detalii pe site-ul companiei aeriene. Legat de bagajul de cală, greutatea este cuprinsă între 20-30 kg, iar prețul poate varia în funcție de compania aeriană.

Documentele necesare călătoriei sunt: cartea de identitate în țările din Uniunea Europeană; pașaportul pentru călătoriile în afara Uniunii Europene. Trebuie să vă interesați din timp deoarece sunt companii care solicită ca pașaportul să fie valabil încă 6 sau chiar 9 luni de la terminarea călătoriei.

O adevărată aventură

La aeroport trebuie să sosești cu minim 2 ore înainte de decolare și să te obișnuiești cu procedurile. La biroul de check-in va trebui să prezinți pașaportul sau actul de identitate.

Ți se va prelua bagajul de cală și vei fi îndrumat spre poarta de îmbarcare. Înainte de a ajunge la poarta de îmbarcare, treci prin controlul de securitate.

La controlul de securitate va trebui să respecți regulile indicate de agenții de control, să dai jos bijuteriile, să pui telefonul sau laptopul separat și să treci prin detectorul de metale.

La sfârșitul călătoriei cu avionul, urmărește cu atenție indicatoarele și mergi spre banda de bagaje, în cazul în care ai bagaj la cală. Apoi treci prin alte filtre de verificare. Și iată-te ajuns la destinație.

Mai mult ca sigur ai avut o experiență de neuitat și probabil că vei dori să o repeți curând. De ce să nu profiți de ofertele incredibile pe care le-ai descoperit pe site-urile cu oferte de turism mai ales că poți accesa oricând un credit de nevoi personale rapid în Romania? Călătorie fără peripeții!

Leave A Reply

Your email address will not be published.