Prezentare de moda în noua aeronavă A380 British Airways – Stella McCartney, Alexander McQueen şi Victoria Beckham

0 400

British Airways a pregătit oaspeților săi un „zbor spectacol”, îmbinând cu eleganță tot ce au mai bun Marea Britanie și Africa de Sud, marcând lansarea zborului pe ruta Londra – Johannesburg, operat cu noua aeronavă Boeing A380, începând din 12 februarie.

Aeronava s-a transformat pentru două ore într-un catwalk „la înălțime”, găzduind un spectacol de modă al celor mai renumiți designeri britanici, prezentat de Harrods, celebrul magazin britanic de lux. Ținutele prezentate, parte din colecțiile pentru primăvară – vară 2014, au fost semnate de Stella McCartney, Jenny Packham, Alexander McQueen, Victoria Beckham, Matthew Williamson, Ralph & Russo și Temperley, fiind completate cu încălțăminte Jimmy Choo și bijuterii Astley Clarke, Monica Vinader, Shaun Leane și Lara Bohinc.

Bryan Habana, jucator de rugby, la bordul A380 deasupra Johannesburg

După prezentarea de modă, aeronava s-a transformat într-o scenă, găzduind un concert live oferit de trupa afro-fusion Freshlyground, a cărei solistă, Zolani, a cântat împreună cu Shakira hitul ”Waka Waka” în deschiderea Cupei Mondiale de Fotbal din 2010. Trupa Freshlyground a interpretat într-o manieră unică ”Shake it” și ”Flower Duet Lakme”, teme muzicale reprezentative pentru British Airways.

Temperley Floral Gown

La eveniment au luat parte aproximativ 200 de invitați, printre care cunoscuții jucători ai echipei sud-africane de rugby Springbok, Bryan Habana și Flip van der Merwe alături de alți invitați speciali, care s-au bucurat de divertisment de calitate și extravaganță la 10.000 de metri altitudine deasupra Johannesburg-ului. În timpul zborului, oaspeții au savurat o băutură unică, rezultată dintr-o combinație de șampanie și ceai, creată special de The Saxon și celebrul chef din Africa de Sud, David Higgs. Meniul a fost completat de macaroons cu zmeură în culorile drapelului național britanic și decorațiuni din biscuiți cu vanilie.

Începând din 12 februarie, aeronava Airbus A380 va zbura pe ruta Londra – Johannesburg, aceasta fiind a treia rută British Airways operată cu cea mai modernă aeronavă din flota companiei, după Los Angeles și Hong Kong. Inițial, A380 va efectua trei curse pe săptămână, în timp ce alte 11 zboruri săpămânale vor fi operate cu aeronave Boeing 747-400. Până pe 6 martie, British Airways va opera șase zboruri pe săptămână.

Leave A Reply

Your email address will not be published.