Preţ ŞOC: Bucureşti – Istanbul – Bucureşti la 99 EUR cu TAROM

14 522

TAROM contraatacă oferta Turkish Airlines de 99 EUR pe ruta Constanţa – Istanbul – Constaţa şi vine cu o ofertă asemănătoare, dar pe ruta Bucureşti – Istanbul – Bucureşti.

tarom

Istanbul este cu adevărat o metropolă, un centru al comerţului şi, mai presus de toate, o destinaţie turistică ideală – un amalgam între Occident şi Orient, un oraş plin de viaţă şi culoare. În partea veche a oraşului – Sultanahmet, se afla cele mai multe obiective turistice. Nu trebuie să rataţi Bazarul, Sfânta Sofia, Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Piaţa egipteană de mirodenii şi orice basilică subterană. Obiectivele turistice sunt concentrate într-un perimetru destul de mic şi pot fi vizitate în două zile.

Aşadar, achiziţionaţi bilete de avion spre Istanbul, planificaţi-vă o minivacanţă pentru weekend, bucuraţi-vă de bucătăria turcească şi de zonele turistice şi creaţi-vă amintiri de neuitat.

Bucureşti – Istanbul – Bucureşti la doar 99 EUR, cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site. Zbor direct RO 261/2, locuri limitate la acest tarif.

bucuresti_istanbul_99_eur

Biletele pot fi achiziţionate până pe data de 30 iunie 2013, iar călătoria poate avea loc cu plecări până pe 30 iunie 2013 şi retururi până pe 15 iulie 2013.

14 Comentarii
 1. George Hari Popescu says

  Nici eu. Dar așa e mereu. Niciodată n-am putut lua un bilet la promoțiile anunțate, de la nici o companie, deși am respectat absolut toate regulile promoției. Cred că trăim în lumi paralele. E însă rost de ceva ANPC aici.

 2. George Hari Popescu says

  A, știi care le poate fi scăparea (valabilă la toate companiile)? Aia cu „locuri limitate la acest tarif”. Deci pot fi două locuri la acest tarif, noi habar n-avem. Asta nu înseamnă că ei nu pot menține veșnic pe site anunțul cu promoția.

  1. Sorin Rusi says

   Ar fi pacat sa nu mai existe! Poate ii determinam sa aplice promotia la mai multe bilete!:)

   1. George Hari Popescu says

    Cel mai onest ar fi să se afișeze numărul de bilete care au mai rămas la promoția respectivă, în timp real. Sigur se poate face asta, din moment ce alte site-uri (de ex., cele de rezervat bilete la spectacole) pot.

 3. Sorin Rusi says

  Eu am gasit promotiile anuntate si cele care nu au fost, la mai multe companii aeriene :). In cazul de fata probabil ca promotia s-a epuizat. In general, promotiile se aplica la cateva bilete/zbor.

  Ma interesez si revin cu informatii!

  1. George Hari Popescu says

   Cînd mai prinzi o promoție, dă-mi și mie un mail, vreau și eu să simulez o rezervare EXACT la tariful anunțat de compania aia. Te rog, chiar aș vrea să-mi îndeplinesc visul ăsta. În rest, nu le prind, deși sunt abonat la feed-uri RSS.

   1. Sorin Rusi says

    Verifica pentru Constanta – Istanbul – Constanta la 99 EUR !-705703216

    1. George Hari Popescu says

     Incredibil, a mers! Cum au zis așa și e, 99 de euro! Mersi, Sorin, mi-ai îndeplinit un vis.

     Hm, oare să-mi schimb părerea despre Tarom?…

     1. Sorin Rusi says

      Nu cred. Si pe TAROM am gasit preturi conform promotiilor anuntate. DOar ca de data asta se pare ca n-am reusit. Mai caut!

 4. Claudiu says

  Offtopic: Zilele trecute era anuntata o promotie la Tarom pe Facebook pentru rutele interne. Acum nu mai gasesc postul sau comunicatul de presa 🙂
  Am cautat de m-am acrit si nu am gasit un bilet la acel pret special pentru OTP – Satu Mare 🙂

  In aprilie a fost cev apromotie la Wizz, 20% discount. Prospectam deja de cateva saptamani un bilet catre o destinatie europeana, am observat in zilele dinainte de promotie cresteri mari de pret…iar in ziua promotiei preturile erau aceleasi ca cele de dinainte 🙂

  Nu prea mai cred nici o promotie anuntata de companiile de transport aerian.

  1. Sorin Rusi says

   Eu cred pentru ca le si gasesc:D, majoritatea dintre ele. Sunt multi factori care influenteaza o promotie. Sincer, acum este pentru prima data cand nu am gasit in simularile mele aceasta promotie, dar nu ma las…Gasesc eu combinatia perfecta 😀

   1. Claudiu says

    @Sorin
    Fara rautate o spun, insa pe mine nu ma intereseaza acesti factori. Sunt potential client, care vrea sa cumpere si nu gasesc respectivele preturi pentru ca au oferit doar 10 bilete la acel pret.; poate chiar mai putine daca ne gandim la ATR-urile care au pana in 30 locuri la economic.
    In acel moment devin dezamagit si devin imun la „promotii”.

    Apropo, joi am fost cu Tarom-ul 🙂 Uite o chestie tare: https://twitter.com/clau_diu/status/343028000985600001/photo/1

 5. Sorin Rusi says

  Claudiu, George – am gasit pretul de 99 EUR 😀

  1. George Hari Popescu says

   Da, am găsit și eu, incredibil! Iată puterea blogosferei…

Leave A Reply

Your email address will not be published.