blank

Premiile Skytrax 2022: Qatar Airways a fost votată cea mai bună companie aeriană din lume, pentru a șaptea oară!

0 470

Qatar Airways a fost votată cea mai bună companie aeriană din lume, pentru a șaptea oară, record la World Airline Awards 2022. Qatar Airways a primit titlul de ”Companie Aeriană a Anului 2022”.

După doi ani de ceremonii virtuale de decernare a premiilor, evenimentul World Airline Awards 2022 a revenit la procedurile normale. Reprezentanții ompaniile aeriene din întreaga lume au putut participa la ceremonia de decernare a premiilor 2022, care a avut loc la Hotel Langham din Londra, Marea Britanie.

Considerate „Oscarurile industriei aviatice”, World Airline Awards au început în 1999 și rămân total independente și imparțiale cu toate costurile sondajului clienților și evenimentul de decernare al premiilor plătite de organizatorii Skytrax.

Topul a fost completat de Singapore Airlines pe poziția a doua, Emirates pe locul al treilea, ANA All Nippon Airways pe locul patru si Qantas Airways pe pozitia a cincea, din peste 350 de companii aeriene incluse în sondaj.

Edward Plaisted de la Skytrax a declarat: „A primi premiul pentru cea mai bună companie aeriană din lume în 2022 reprezintă o mare recunoaștere a standardelor înalte dezvoltate și aplicate de Qatar Airways. Este recunoscută munca grea și devotamentul fiecărui membru al personalului companiei aeriene pentru a satisface clienții. Qatar Airways a fost cea mai mare companie aeriană care a zburat constant pe tot parcursul pandemiei de COVID-19. Rețeaua lor nu a scăzut niciodată sub 30 de destinații, iar această determinare a fost în mod clar recunoscută de clienți cu acest premiu ”Compania Aeriană a Anului 2022”. Qatar Airways obține această distincție de top pentru a șaptea oară, ceea ce reprezintă o realizare unică și remarcabilă și îi felicităm pentru acest succes.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.