Povestea ștrumfilor în Aeroportul Henri Coandă

0 182
 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a continuat și în acest an tradiția celebrării zilei de 1 iunie, împreună cu sutele de copii ai angajaților și pasagerilor Aeroportului Henri Coandă. Astăzi, în aeroport, au răsunat râsetele copiilor entuziasmați de personajele din lumea de poveste a Ștrumfilor. Micuții s-au aruncat în piscina cu bile, au coborât prin toboganele gonflabile și s-au jucat cu baloane viu colorate.

Povestea strumfilor

Copii angajaților și pasagerilor au fost încântați de animatorii Papa Ștrumf, Ștrumfița și Gargamel, care le-au oferit tricouri inscripționate cu personaje ale desenului animat ”Ștrumfii”, brioșe albastre cu imagini de ștrumfi, popcorn, sandvișuri și sucuri.

Tradiția marcării Zilei Copilului în Aeroportul Internațional Henri Coandă a început în anul 2009, când a fost organizată Petrecerea Gărgărițelor, a urmat Aeroportul albinuțelor, a continuat cu Atacul Piraților și Eroi și Prințese, Broscuțele în aeroport, Povestea Fluturilor, fiecare dintre acestea fiind apreciate superlativ nu doar de către copii, ci chiar și de părinții acestora, pasageri sau angajați ai companiilor care își desfășoară activitatea pe aeroport.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »