Polonia a interzis zborurile cu 34 de state și regiuni

0 2.723

Începând din data de 24 octombrie 2020, întregul teritoriu al Poloniei a fost inclus în „zona roşie”.Din 28 octombrie 2020, a intrat în vigoare un nou regulament privind interzicerea zborurilor către Polonia. Lista statelor dinspre care au fost suspendate zborurile către Polonia poate fi consultată la aici, aceasta fiind actualizată periodic. Noua lista este valabilă până pe 10 noiembrie.

Printre statele cu zborurile suspendate din / spre Polonia regăsim: Bosnia și Herțegovina; Muntenegru; Georgia; Albania; Armenia; Moldova; Tunisia; Oman, Emiratele Arabe Unite; Qatar și multe altele. Nu există interdicţii privind traficul aerian de călători cu România.

Lista nu include state membre ale Uniunii Europene, iar interdicția de zbor nu se aplică nici statelor care au notificat Polonia că au introdus soluții care să garanteze că numai pasagerii cu rezultatul negativ al testului pentru COVID-19 vor fi acceptați la bordul aeronavei.

Traficul feroviar de pasageri se desfășoară în condiții normale la frontierele cu statele membre UE. Restricții se aplică călătoriilor cu trenuri internaționale dinspre/către destinații din afara frontierelor externe ale UE.

Leave A Reply

Your email address will not be published.