Politica de bagaje pe zborurile charter Animawings

0 3.764

Animawings, cea mai tânără companie aeriană din România și printre puținele specializate în zboruri charter, a publica politica de bagaje pe zborurile sale.


Astfel, pasagerii vor putea transporta la bordul aeronavei un bagaj de mână de 7 kg și cu dimensiunile 55x40x20 cm. În timp ce bagajul de cală nu poate depăși 23 de kg și dimensiunile 100x80x30 cm.

Politica de bagaje Animawings

Pentru infanți (pasagerii cu vârstele între 1-24 luni), se acceptă un bagaj de cală de max. 23 de kg (dimensiune 100*80*30 cm) sau un cărucior pliabil. Nu se va accepta bagaj de mână, mâncarea necesară acestui tip de pasager pe timpul efectuării călătoriei se va transporta în bagajul adultului însoțitor.

Depășirea cantității de bagaje incluse, se supune politicii de extra-bagaj contra cost. Pentru exces de bagaj sau tipuri de bagaje speciale, se contactează în prealabil agenția. Serviciul este contra-cost și se achită doar la agenția de turism.

Pentru fiecare piesă de bagaj de cala suplimentară, cu o masa de maximum 23 de kg/ piesa, se va percepe o taxă de 35 Euro/ segment de zbor. Se permite un număr total de maximum 4 piese/ segment de zbor/ pasager.

Pentru excedent se va percepe o taxa adițională de 15 Euro, pentru fiecare piesă de bagaj de cala ce depășește 23 de kg, însă nu mai mult decât masa maxim admisă de 32 de kg. Aceasta taxa se va percepe o singură dată, indiferent de numărul de kg âncadrat în intervalul anterior de masă (23-32 kg/ piesa).

Leave A Reply

Your email address will not be published.