Piloţii Iberia în grevă – aşa cum au promis!

0 135

V-am spus că angajaţii Iberia sunt cei mai nemulţumiţi? Iată că se ţin de promisiune şi au început seria celor 30 de zile de grevă, între 9 aprilie şi 20 iulie, în toate zilele de luni şi vineri.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Ieri, peste 150 de curse au fost anulate. Au fost afectate cursele interne, în special Madrid – Barcelona, dar şi cursele spre destinaţii din Europa şi nouă curse transatlantice. Pierderile sunt destul de mari şi nu cred că Iberia stă bine la acest capitol. Motivul grevei este înfiinţarea companiei low-cost Iberia Express (a operat promul zbor pe 25 martie).

Sindicatul piloţilor susţine că noua companie low-cost va distruge 8.000 de locuri de muncă, lucru infirmat de oficialii Iberia. Pot spune că aceste greve ar putea afecta ambele companii, iar de suferi vor avea cei 20 000 de angajaţi. Sunt curios cum se va soluţiona problema.

Dacă respectăm programul grevelor, următoarea va fi vineri, 13 aprilie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »