Peste 800 de craioveni îmbrăcaţi în roz pentru a întâmpina Wizz Air

0 447

Wizz Air a fost întâmpinată la Craiova de peste 800 de persoane, care s-au îmbrăcat în roz şi s-au reunit în Piaţa Prefecturii pentru a sărbători cea de-a cincea bază a companiei deschisă în România.


Wizz Air a provocat locuitorii din Craiova să se îmbrace în roz pentru a primi un voucher valoric de 80 RON, ce poate fi utilizat pentru toate zborurile Wizz Air disponibile din Craiova, iar răspunsul a fost copleşitor, sute de entuziaşti în roz s-au adunat pentru a-şi primi voucherele.

Începând cu 23 iulie, Craiova a devenit cea de-a 5-a bază operaţională Wizz Air din România. Un nou Airbus A320 a fost alocat pe Aeroportul Internaţional Craiova permiţând companiei să lanseze noi zboruri spre Barcelona, Dortmund, Roma şi Bologna. În acelaşi timp, rutele deja existente spre Londra Luton şi Milano Bergamo vor beneficia de frecvenţe sporite. Reţeaua Wizz Air din Craiova este formată din 6 rute către cele mai importante oraşe din Europa de Vest. Biletele de avion pot fi rezervate pe wizzair.com, cu tarife pornind de la 69 lei, pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.