blankblank

Peste 6 milioane de turiști sunt așteptați la Oktoberfest 2022, în Germania!

0 758

După doi ani de pauză din cauza pandemiei de COVID-19, festivalul german pentru iubitorii de bere, Oktoberfest 2022, va avea loc la München, în perioada 17 septembrie – 3 octombrie, timp în care sunt așteptați peste 6 milioane de turiști.

Potrivit site-ului oficial al festivalului, nu vor fi impuse restricții de coronavirus; prin urmare, nu există nicio limitare a capacității oamenilor. O anulare a Oktoberfest 2022 nu este posibilă, spune primarul Dieter Reiter. Până la urmă depinde de fiecare cum, cât și în ce fel dorește să se distreze la Oktoberfest 2022 și, în același timp, să se protejeze împotriva COVID-19.

 Cu toate acestea, există câteva modificări de care vizitatorii ar trebui să țină cont. Mai exact, consiliul orășenesc a decis ca noul orar de deschidere să fie ora 9 dimineața în timpul săptămânii, ceea ce este cu o oră mai devreme față de festivalurile anterioare.

În plus, corturile vor fi deschise încă 30 de minute, până la ora 22:30, în timp ce Bräurosl Peter Reicher, unde se va desfășura festivalul, va avea capacitatea de a găzdui 8250 de persoane în interior, iar alți 560 de invitați pot sta în spațiu exterior acoperit.

De obicei, sunt peste șase milioane de vizitatori, cu 7,8 milioane de litri de bere serviți de un personal format din 13.000 de oameni. Festivalul de aproximativ două săptămâni generează peste 1,23 miliarde de euro pentru economia locală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.