blank

Pele va fi unul dintre ambasadorii Emirates la FIFA World Cup 2014

0 544

Pele va fi unul dintre ambasadorii Emirates la FIFA World Cup 2014. Parteneriatul a fost anunţat în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc în Dubai.

În utilimii ani, tot mai multe companii aeriene au încheiat diferite parteneriate cu sportivi sau foşti sportivi de performanţă. În 2012, Turkish Airlines a încheiat un parteneriat cu Leo Messi. Starul echipei de fotbal FC Barcelona s-a alăturat celorlalţi doi ambasadori din lumea sportului: baschetbalistul Kobe Bryant de la Los Angeles Lakers (ambasador în 2011) şi jucătoarea profesionistă de tenis Caroline Wozniacki (ambasador în 2010).

Şi Emirates a mai lucrat cu o vedetă din lumea sportului, în 2006 încheind un parteneriat cu Franz Beckenbauer pentru FIFA World Cup din Germania.

Astfel de parteneriate cu oameni importanţi din sport, cum este actualul dintre Pele şi Emirates, fac ca oamenii să rezoneze altfel între ei şi cu industria aviaţiei. Pele este un star al fotbalului la nivel global, este un om iubit, respectat şi apreciat de foarte mulţi. Pele este un simbol global. Dintr-un astfel de parteneriat câştigă compania aeriană pentru că a reuşit să atragă de partea sa un om atât de iubit, dar şi Pele pentru că îşi asociază imaginea cu una dintre cele mai mari companii aeriene la nivel global.

În baza acestui parteneriat, probabil că vom vedea multe acţiuni comune organizate de Pele şi Emirates. Transportatorul aerian speră că va transporta peste 18 000 de pasageri în timpul Campionatului Mondial de Fotbal 2014 spre şi din Brazilia. În prezent, Emirates zboară zilnic spre Rio de Janeiro şi Sao Paulo, dar şi spre Buenos Aires, acestea fiind singurele destinaţii operate în America Latină.

Indirect, compania aeriană Emirates este legată de Pele încă din 2013, de când a decis să sponsorizeze echipa de fotbal Cosmos din New York, echipă la care Pele este preşedinte de onoare.

Totodată, Emirates a încheiat un parteneriat pe 5 ani cu Formula One World şi sponsorizează echipele de fotbal: Real Madrid în Spania; Arsenal Football Club în Premier League, Anglia; Paris Saint Germain în Liga 1, Franţa şi AC Milan în Serie A, Italia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.