blankblank

Turkish Airlines are un nou ambasador global – Leo Messi (video)

1 618

Turkish Airlines, cea mai bună companie aeriană europeană în 2012, a desemnat un nou ambasador la nivel global. În cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe Camp Nou, Barcelona-Spania, Leo Messi a fost desemnat ambasadorul Turkish Airlines.

Starul echipei de fotbal FC Barcelona se alătură celorlalţi doi ambasadori din lumea sportului: baschetbalistul Kobe Bryant de la Los Angeles Lakers (ambasador în 2011) şi jucătoarea profesionistă de tenis Caroline Wozniacki (ambasador în 2010). În septembrie 2012, Leo Messi şi Kobe Bryant au jucat într-o reclamă pentru Turkish Airlines. Cei doi sportivi s-au duelat, prin diferite metode, pentru a câştiga atenţia unui băiat. Într-un final, tot îngheţata de la Turkish Airlines a câştigat.

Reclama a fost filmată pe Aeroportul Ataturk din Istanbul şi va fi difuzată în toată lumea. Consider că este reclama prin care Kobe Bryant predă ştafeta noului ambasador – Leo Messi.

Cred că Turkish Airlines a făcut un pas important cu alegerea noului ambasador. Leo Messi este unul dintre cei mai buni sportivi la nivel global, are foarte mulţi fani, a fost desemnat cel mai bun fotbalist în ultimii ani. Pot spune că operatorul aerian turc va creşte în popularitate la nivel global.

Leave A Reply

Your email address will not be published.