Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Pe Otopeni se va opera cu o singură pistă – decolări / aterizări

0 400

Cristian Geambaşu (gsp.ro) a fost în turnul de control al aeroportului Otopeni! Aşa cum v-am anunţat de ieri, este o zi grea pentru personalul aeroportului Henric Coandă. Se anunţă cea mai aglomerată zi din istoria aeroportului, cu peste 80 de chartere programate să aducă la Bucureşti fanii echipelor spaniole.

Ceea ce mi-a atras atenţia, din reportajul de pe gsp, a fost tocmai ideea că zilele acestea pe Otopeni se va opera cu o singură pistă – decolări / aterizări. Cele aproape 80 de avioane care au adus suporterii lui Atletico şi ai lui Athletic vor bloca una dintre cele două piste ale aeroportului.

Şi mai jos câteva cifre interesante, pe care Cristian Geambaşu a reuşit să le adune de la cei care monitorizează şi controlează traficul aerian pe Aeroport Otopeni:

60 de avioane cu suporteri spanioli vor decola de pe Aeroportul Internaţional Otopeni în noaptea de miercuri spre joi în decurs de 5 ore

335 de avioane va fi traficul de aeronave pe Otopeni azi, în ziua finalei

36 de controlori de trafic au lucrat şi vor lucra în ture în fiecare din zilele de miercuri şi joi

20 de avioane şi nu mai mult de 3000 de pasageri pot trece prin aeroportul Otopeni în decurs de o oră

Leave A Reply

Your email address will not be published.