Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Coronavirus: Pasagerul italian depistat cu Coronavirus a fost pe zborurile Wizz Air Bologna – Craiova – Bologna

0 1.518

UPDATE 26 februarie: În urma declarației anterioare, Wizz Air confirmă că este în legătură cu autoritățile relevante cu privire la măsurile viitoare necesare pentru a menține echipajul și pasagerii, care au călătorit împreună cu pasagerul infectat de Coronavirus, în siguranță.

Aeronava, care a operat zborul afectat, a fost scoasă din sistemul operațional cu efect imediat și va fi dezinfectată în conformitate cu reglementările specifice înainte de a reveni la operațiuni.

O altă aeronavă din flota Wizz Air a fost alocată pentru a opera zborul W6 3762 Bologna – Craiova, care este reprogramat pe 26 februarie. Deși situația de mai sus este în afara controlului Wizz Air, compania aeriană își cere scuze pentru acest inconvenient. Securitatea și sănătatea pasagerilor și a echipajului nostru rămân prioritatea noastră, iar WIZZ va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că acestea rămân protejate.

Pasagerul italian depistat cu Coronavirus a fost pe zborurile Wizz

ȘTIREA INIȚIALĂ 25 februarie: Wizz Air confirmă faptul că a fost notificată de către autoritățile sanitare cu privire la pasagerul depistat cu Coronavirus. Acesta a fost pe zborul W63762, Bologna – Craiova, din 18 februarie, și pe zborul W63761, Craiova – Bologna, din 22 februarie.

Wizz Air urmează procedurile interne. Este în contact cu autoritățile relevante și monitorizează îndeaproape evoluția în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Echipele de mentenanță ale companiei și personalul de la sol au în vigoare ghiduri și proceduri clare, prescrise de autoritățile medicale, spre a fi aplicate pentru alte posibile cazuri similare. Securitatea pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.