blank

Pasagerii unui zbor KLM au zburat 11 ore de la Amsterdam…la Amsterdam

0 5.063

Titlul nu e o glumă. S-a întâmplat pe 28 noiembrie 2019. Pasagerii unui zbor KLM au zburat 11 ore de la Amsterdam…la Amsterdam. În ziua respectivă, în timp ce aeronava Boeing 747-400 KLM zbura pe ruta Amsterdam – Mexico City (KL685), piloții au fost avertizați de eruperea vulcanului Popocatepetl, uneori numit El Popo sau Don Goyo.

Piloții au decis să întoarcă avionul la Amsterdam. Evident că mulți s-au întrebat de ce nu s-a aterizat pe un aeroport din Canada sau Statele Unite. Iar răspunsul a venit printr-un comunicat de presă de la KLM.

11 ore de la Amsterdam…la Amsterdam

zbor klm de 11 ore amsterdam - amsterdam

Din cauza activității vulcanului Popocatepetl, aterizarea la Mexico City nu s-ar fi putut opera în deplină singuranță, conform normelor KLM. Și nu s-a aterizat pe un alt aeroport secundar din Statele Unite sau Canada pentru că mulți pasageri ar fi avut nevoie de vize.

Dar pe lângă vizele necesare pasagerilor, era și problema unor cai aflați în cala avionului. Aceștia ar fi trebuit debarcați în carantină și îngreuna foarte mult procedurile. Astfel, piloții au decis să zboare 11 ore de la Amsterdam…la Amsterdam. Toți pasagerii au fost în siguranță și caii nu au avut de suferit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.