blank

Bilete de avion RYANAIR la 5 euro spre Atena, Paphos, Bruxelles, Milano, Roma, Timișoara și multe altele

0 1.499

A fost final de săptămână, de lună, 1 decembrie 2019, ziua României. Am intrat oficial în luna cadourilor. Probabil că mulți dintre voi abia așteptați promoțiile pentru sărbătorile de iarnă. Să fie un gadget, ultimul telefon apărut, un televizor, o cameră foto? Să fie ciocolata preferată? Dar nu mai bine să fie o vacanță?

Dacă mai aveți ceva bănuți prin buzunare, este cazul să vă rezervați următoarea vacanță și poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită. RYANAIR vine cu o promoție foarte atractivă. Bilete de avion la 5€ spre destinații ca Atena, Paphos, Bruxelles, Milano Malpensa, Bologna, Roma, Timișoara și multe altele.

Bilete de avion RYANAIR la 5

Am făcut câteva simulări și tariful de 5€ l-am văzut începând cu luna decembrie 2019 și chiar până prin martie 2020. Este adevărat că prețul se validează în cursul săptămânii, dar puteți să profitați de zilele libere din 2020 și să vă creionați city break-urile preferate.

bilete avion ryanair la 5 euro

Am văzut că sunt prețuri foarte bune și spre Viena (7,81€), Amman (9€), Pisa (10€), Palermo (10€), Londra (10€), Pescara (10€). Deci aveți de unde să alegeți.

Nu mai stați pe gânduri. Să vă grăbiți pentru că locurile la aceste prețuri sunt limitate. Căutați tarifele promoționale, cumpărați și să vă bucurați de vacanțe. Rămâne doar să vă faceți bagajele!

ATENȚIE!!! În prețurile promoționale aveți inclus doar un mic bagaj de mână. Dacă aveți nevoie de bagaje mai mari sau mai multe, trebuie să mai scoateți niște bănuți din buzunar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.