blankblank

Turkish Airlines va transmite Super Bowl în avioanele sale

Pasagerii Turkish Airlines vor putea trăi atmosfera Super Bowl în avioane!

0 945

Pe 5 februarie, Turkish Airlines va transmite Super Bowl în avioanele sale, cel mai probabil în cele cu o conexiune la internet. Turkish Airlines, compania aeriană care zboară în cele mai multe țări, le va oferi pasagerilor o adevărată atmosferă de meci american la peste 9000 de metri altitudine.

Finala National Football League (NFL), Super Bowl 2017, va fi transmisă pe 5 februarie, la ora 6:30 PM EST (Eastern Standard Time). Va fi jucatp de New England Patriots
(AFC) și Atlanta Falcons(NFC). Domnul Ahmet Olmuştur, Chief Marketing Officer Turkish Airlines, a declarat că transportatorul turc nu oferă doar un simplu zbor, ci o întreagă experiență la înălțime.

Super Bowl în avioane

Turkish Airlines nu este la primul eveniment sportiv transmis live în aeronavele sale. Pe 22 martie 2015, El Clásico a putut fi urmărit live la peste 9000 de metri, în aeronavele Turkish Airlines. Meciul a fost transmis pe 17 zboruri lung-curier.

Turkish Airlines, compania europeană nr.1 conform Skytrax, oferă un bun serviciu de divertisment la bordurile aeronavelor sale. Pe zborurile lung-curier oferă și servicii de internet de mare viteză.

Leave A Reply

Your email address will not be published.