blank

Pasagerii Brussels Airlines vor putea verifica de acasă documentele COVID-19

0 473

Brussels Airlines a anunțat că, în curând, pasagerii eligibili își vor putea verifica de acasă propriile documente COVID-19 pentru a evita timpul de așteptare de la aeroport.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Brussels Airlines, începând de astăzi, 18 august, compania aeriană va permite pasagerilor care călătoresc în Franța, Portugalia, Spania și Grecia să își verifice documentele de sănătate necesare, de la distanță.

Prin acest nou serviciu, Brussels Airlines își propune să facă procesul de călătorie mai ușor, mai accesibil, precum și să limiteze numărul de persoane care așteaptă în aeroport verificarea documentului COVID-19.

„Cu acest nou serviciu, compania aeriană dorește să facă călătoria mai ușoară și mai accesibilă și să limiteze cozile la ghișeele de check-in din aeroport. Pasagerii eligibili pentru verificarea documentelor la domiciliu vor primi o invitație de a-și încărca documentele prin e-mailurile de notificare trimise cu 6, 3 și 1 zile înainte de plecare”, se arată în comunicatul Brussels Airlines.

Odată ce documentele necesare sunt încărcate, un e-mail criptat va fi trimis spre centrul Lufthansa Group, iar apoi documentele vor fi verificate. De îndată ce documentele vor fi aprobate, pasagerul va primi un e-mail de confirmare și va putea finaliza check-in-ul online.

Cu toate acestea, în cazul în care lipsește un document sau lipsesc documente necesare pentru călătorie sau au fost încărcate dar nu îndeplinesc condițiile stabilite, sistemul va informa pasagerii și se va solicita încărcarea documentelor lipsă sau greșite. S-a subliniat că, dacă se întâmplă acest lucru, pasagerii nu vor putea finaliza procedura de check-in online.

„Dacă lipsesc documente sau documentele încărcate nu sunt conforme cu regulile, centrul va informa pasagerul și va solicita încărcarea documentelor lipsă. În acest caz, pasagerul nu va putea utiliza check-in-ul online ”, a adăugat Brussels Airlines.

Leave A Reply

Your email address will not be published.