blank

Coronavirus: Pasager suspect de coronavirus la Aeroportul Otopeni, preluat de ambulanță și transportat la spitalul Matei Balș

0 2.445

Astăzi, 25 ianuarie 2020, comandantul cursei Ryanair FR2839, care zbura pe ruta Tel Aviv -București, a solicitat prezența unei echipe medicale la aterizare. Un pasager de naționalitate israeliană prezenta unele simptome de gripa.

Aeronava a aterizat la ora 15.51 și, după intervenția serviciului medical al aeroportului, pasagerul a fost preluat de o ambulanță 112 și transferat la spitalul Matei Balș.

Pasager suspect de coronavirus la Aeroportul Otopeni

Pasagerul a informat echipajul de cabină că a fost în China în urmă cu 3 luni, ceea ce l-a făcut suspect de coronavirus.

Toate măsurile au fost luate în conformitate cu protocolul și procedurile medicale în vigoare. Ca urmare a verificărilor efectuate de personalul specializat al autorității în domeniu, ceilalți 178 pasageri au fost debarcați pe flux normal.

Pasagerii vor lăsa datele de contact autorităților pentru a putea fi informați dacă se confirmă coronavirus (cu toate că sunt șanse minime de confirmare) la pasagerul suspect.

Leave A Reply

Your email address will not be published.