Parteneriatul dintre RYANAIR și Laudamotion ”a decolat”

Pe 28 martie 2018, RYANAIR și Laudamotion au anunțat planul operațional pentru sezonul de vară 2018. Se va opera cu 21 de aeronave din 9 orașe din Austria și Germania.

0 707

Conform planului operațional anunțat, Laudamotion a operat primul zbor pe 25 martie 2018. Tot în această lună, RYANAIR a anunțat intenția de a prelua până la 75% din Laudamotion.

Parteneriatul dintre RYANAIR și Laudamotion

Și planurile încep să dea roade. Pe 28 martie, RYANAIR și Laudamotion au prezentat programul operațional în sezonul de vară 2018. Se va zbura cu 21 de avioane din 9 baze din Germania și Austria.

Laudamotion intenționează să deschidă baze în: Germania – Berlin Tegel, Köln, Düsseldorf, Frankfurt, München, Nürnberg, Stuttgart; Austria – Viena și Elveția – Zurich. În total, vor fi operate 65 de rute între 44 de aeroporturi.

Acest acord cu Ryanair va permite creșterea progresivă a Laudamotion în Austria. La debut, noul transportator aerian deține o flotă formată din de zece aeronave Airbus. Ryanair va oferi sprijin financiar și de management, precum și 6 avioane preluate în regim wet-lease pe sezonul de vară. Și flota va crește progresiv până la 21 de avioane în iunie 2018.

Patru avioane vor fi bazate la Viena, iar frecvența zborurilor spre Palma de Mallorca va crește până la trei conexiuni zilnice. Patru avioane Laudamotion vor avea sediul în Berlin Tegel, șase în Dusseldorf și câte unul în Köln, Frankfurt, München, Nürnberg și respectiv Stuttgart. Două avioane vor fi la baza din în Zurich.

Baza de la Berlin Tegel va fi inaugurată la 1 iunie, va cuprinde 4 aeronave și va facilita zborurile spre 17 destinații de vacanță. Acestea vor fi: Barcelona, ​​Brindisi, Corfu, Faro, Fuerteventura, Heraklion, Ibiza, Kos, Lanzarote, Las Palmas, Palma de Mallorca, Pula, Rhodos, Rijeka și Tenerife.

Bilete de avion sunt disponibile spre vânzare pe site-urile www.laudamotion.com și pe site-ul partenerului RYANAIR – www.ryanair.com.

Vă reamintim că primul zbor Laudamotion a fost operat pe 25 martie, pe ruta Dusseldorf – Palma de Mallorca. Putem spune că totul s-a petrecut într-un timp record pentru noua companie aeriană, care a reușit în doar 25 de zile să-și înceapă activitatea.

Mult entuziasm, multă dorință de a progresa cât mai repede și mult elan pentru Laudamotion. Din ce observăm, Laudamotion caută să înlocuiască airBerlin pe rutele de vacanță și se pare că va avea succes. Cer senin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.