blank

Paralela 45 Luxury participă la Târgul de Nunți Ghidul Miresei cu cele mai atractive oferte pentru luna de miere

În perioada 26-28 mai 2017, va avea loc Târgul de Nunți Ghidul Miresei. În cadrul acestui târg, Paralela 45 Luxury va participa cu oferte atractive pentru luna de miere!

0 1.046

În perioada 26-28 mai 2017, va avea loc Târgul de Nunți Ghidul Miresei. Acesta se va desfășura în Pavilionul Central din cadrul Romexpo.

Paralela 45 Luxury participă la Târgul de Nunți Ghidul Miresei

Vor fi sute de expozanți cu mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de ceremonie, de la clasic până la modern sau ‘made to measure’, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe.

În cadrul acestui târg va participa și Paralela 45 Luxury cu oferte atractive pentru luna de miere. Este importantă nunta, organizarea ei, dar nu neglijați vacanța specială pentru luna de miere.

Căutați standul 111A și alegeți oferta de vacanță mult visată. Veți putea alege între self-drive tour romantism, natura și aventură cu mașina prin Africa de Sud, o lună de miere în Insula Paradisului – Mauritius sau puteți descoperi misterele antice ale Indochinei în 11 zile. Plus multe alte oferte și promoții!

Noi vă recomandăm luna de miere pe Insula Zeilor – Bali. Pachetul conține 2 nopți în Singapore și 7 nopți în Bali, transport cu avionul cu Qatar Airways pe ruta București – Singapore / Singapore – Denpasar / Denpasar – București + zbor local, taxe de aeroport, bagaje de cală, transferuri de la aeroport la hotel și retur etc. CADOU: excursie romantica cu ghid și șofer privat – Mengwi – Alas Kedaton – Tanah – Lot Sunset Tour. Tarife de la 3178 EURO pentru 2 persoane.

Prietenii de la Paralela 45 Luxury v-au pregătit și numeroase surprize, o tombolă, vouchere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.